Parchet de inalta calitate, rezistent si modern - EGGER Design GreenTec

Parchet de inalta calitate, rezistent si modern - EGGER Design GreenTec

Parchet de inalta calitate, rezistent si modern - cu parchetul Design GreenTec de la Egger puteti sta linistiti, este destinat utilizarii si nu este doar de decor.

Imaginea sa autentica de lemn iese in evidenta in mod elegant in orice incapere, iar suprafata sa durabila, rezistenta la decolorare garanteaza faptul ca isi va pastra aspectul ireprosabil pe termen lung.

Chiar daca este vorba despre bucatarie, un coridor intens utilizat sau orice alta incapere, pardoseala Egger Design GreenTec este o alegere sigura.


  


 Avantaje:

  • pana la 72 de ore de impermeabilitate - niciun lichid nu patrunde in pardoseala GreenTec Design datorita structurii sale speciale cu suprafata impermeabila, placii suport Green Tec cu grad de umflare redus si sistemului de montare flexibil Clic it!


  • robust si rezistent la micro-zgarieturi - datorita stratului inovativ de uzura, parchetul GreenTec Design este o suprafata durabila, rezistenta la micro-zgarieturi si pete, dar este in acelasi timp usor de curatat. Datorita clasei de utilizare 33 in care se incadreaza, aceasta pardoseala este adecvata si in zone comerciale ce sunt solicitate intens


  • montare flexibila - datorita sistemului de montare Clic it! si a substratului integrat pentru amortizarea zgomotului, parchetul poate fi montat foarte rapid. Dalele au grosimea de doar 7.5mm si pot fi demontare/remontate cu usurinta


  • proces de fabricatie sustenabil - parchetul GreenTec Design nu contine PVC  

Comentarii