Despre noi

Suntem Gelu Trading Company cu experienta de peste 20 de ani in vanzarea de produse si solutii pentru industria de mobilier si amenajari.

Magazinul online se adreseaza preponderent firmelor specializate de mobilier, amenajari, constructii, proiectare, design ahitectura si meseriasilor specializati deoarece aproape toate produsele necesita cunostinte tehnice si chiar scule si utilaje pentru punerea in opera.
Totusi, exista si cateva categorii de produse (putine ce-i drept) care pot fi montate de o persoana cu bun simt tehnic.

Multe dintre produse fac parte dintr-un proces tehnologic de productie iar semifabricatele se vor prelucra ulterior.
Aproape toate produsele au si caracteristici estetice si finisaje pe langa cele tehnice. De aceea manipularea la transport si la punerea in opera sunt foarte importante.
Sunt categorii de produse care nu se pot transporta prin curierat sau se transporta, dar cu riscuri mari. De aceea impreuna cu dvs vom gasi solutii de transport adecvate.

Multe produse se aduc pe comanda de la furnizor. Echipa arhitect/designer, beneficiar si firma/persoana care le pune pune in opera are multe optiuni de alegere care sa satisfaca cele mai pretentioase cerinte.
 
Ca profesionisti in domeniu, cu peste 20 de ani de experienta in vanzarile B2B stim cat de greu este sa faci o alegere mai ales cand este vorba de suprafete si placi decorative cu personalitate. De aceea, daca sunteti beneficiar va rugam sa va informati de la profesionisti si sa va consultati cu un arhitect/designer pentru lucrarea dvs.

Un maner, o balama, un cos de gunoi par produse pe care le poate monta oricine. De cele mai multe ori nu este asa insa. Daca suneti utilizator final si vreti sa va inlocuiti un reper din mobila apelati totusi la un meserias. O suprafatata decorativa (folie sau panou perforat) se monteaza exclusiv de profesionisti.
Garantia produselor nostre se acorda daca se monteaza de o firma specializata.
  
Inainte sa luati decizia de a alege un produs sunati si cereti informatii. Consultati-va cu noi chiar daca sunteti profesionisti. In mod special la produsele cu care nu ati mai lucrat, pe care nu le-ati mai montat sau prelucrat. Avem peste 20 de ani de experienta in comertul cu aceste materiale la care se adauga 7 in productia de mobilier.

Ne straduim sa livram firmelor de constructii semifabricate sau componente gata de montat. Este cazul compartimentarilor de toalete si a placilor de hpl compact pentru fatade.

Produsele pe care le vindem noi sunt produse premium (de la primii producatori de la categoria lor), dar si alternative de calitate peste medie. Preturile produselor se pot negocia pentru profesionistii care incheie contracte cu noi pentru cantitati mai mari.
 
Pentru clientii din Bucuresti si judetele invecinate, produsele pot fi vazute si in magazinul fizic, insa acolo vanzarea se face inca exclusiv catre persoane juridice.

Este o perioada in care lanturile de aprovizionare din intrega lume sunt alterate. Mai sunt probleme in diferite tari generate de pandemie sau de disfunctii datorate infectarilor. Uneori suntem si noi afectati. Facem apel la intelegerea dvs.

Mentiune pentru arhitecti s designeri: apreciem in mod deosebit activitatea dvs cel putin la fel cum apreciem o companie sau un meserias de valoare! De aceea va invitam sa apelati cu incredere la noi pentru detalii si informare. Va garantam ca nu veti fi dezamagiti!

Suntem multumiti daca veti fi si dvs multumiti. Nu vindem produse cu utlizare directa, vindem produse pe care profesionistii le pun in opera cel mai adesea in urma unui proces de creatie. Stim bine ce inseamna creatia, proiectarea si productia. Ne inclinam in fata meseriasului bun si inventiv dar tot mai greu de gasit.

Galex Tehnica Si Design este un format de vanzare de produse acum numai online, dar care va avea in spate si un magazin fizic generos.

Formatul "Multibrand" presupune ca pentru aceeasi categorie de produse sa oferim solutia "Premium" din domeniu, dar si o solutie alternativa medie care respecta toate standardele de calitate.
Scopul este ca echipa beneficiar, arhitect, manufacturier sa gaseasca solutia potrivita atat estetic/functional, dar si ca buget pentru realizarea proiectului. Cineva care apleaza la experienta si expertiza noastra iar in viitorul apropiat la facilitatile de showroom, parcare, informare, livrare sa poata alege in cunostinta de cauza.

Clientul final, beneficiarul poate discerne direct ce i se potriveste si ce isi permite. Arhitectul, designerul de interior are la dispozitie atat o platforma online cu preturi de magazin pe care o poate folosi de oriunde si la orice ora, dar va avea si o baza de informare extinsa pentru proiectele sale.
Scopul nostru principal este sa oferim servicii suplimentare clientului, dar si sa ii asiguram conditiile prin care sa inteleaga difentele de calitate si bineinteles de pret. Producatorul specializat care vine la noi sa cumpere un produs simplu, de buget va avea posibilitatea sa invete si sa se apropie de un produs premium.

Formatul nu isi propune numai adaptarea nevoilor proiectelor dvs la un buget fix ci si a promovarii produselor de calitate ridicata, cu tehnicitate sporita, adesea necunoscute catre manufacturiei sau producator, dar si catre clientul final.
Galex Tehnica si Design este un format nou in piata de profil. Dupa multi ani de experinenta si analizand evolutia domeniului in contextul marilor schimbari ale societatii umane am ajuns la concluzia ca designul modern are nevoie sa foloseasca toate resursele posibile.Trecerea la surse alternative de energie, marirea costurilor la materii prime si la produse, sunt provocari majore pentru socitetaea umana. Chiar daca in jurul nostru fenomenele se acutizeaza, omul are nevoie de frumos si are nevoie de un camin potrivit.

Designul adevarat se face si cu materiale ieftine fara pretentii tehnice sau tehnologice dupa cum raspunsul la smogul electromagnetic tot mai mare impune folosirea unor materiale si solutii adecvate.
Indemmnam toti jucatorii din domeniu: producatori si furnizori de materiale, arhitecti si designeri de interior, proiectanti si executanti sa realizeze ca societatea, consumatorul final in mod special are nevoie de optiuni. De aceea trebuie sa il informam si sa ii dam posibilitatea sa aleaga in cunostinta de cauza.