Politica de Livrare si Retur

Produsele noastre sunt tehnice sau cu finisaje pretentioase. Cele mai multe dintre ele necesita punere in opera de catre companii specializate. Au dimensiuni si greutati variabile si de aceea nu se pot transporta in orice conditii.

Sunt produse lungi si cu finisaje care se pot degrada la manipulare pe care putin curieri le mai transporta. Sunt folii, hpl, folii decorative, panouri perforate care sunt fragile si necesita conditii speciale de transport. Un profesionist, un meserias intelege bine situatia.

Sunt si produse de volume mici la care poate fi definita o taxa de transport clara. Acelasi produs in cantitate mare poate fi greu si poate genera costuri de transport mai mari.Sunt produse la care costurile de ambalare si protectie au o valoare semnificativa.

De aceea va rugam ca inainte sa lansati comanda si sa platiti sa cereti informatii in firma. Mai ales ca o parte dintre suprafetele decorative se aduc pe baza de comanda de la furnizor. Conditiile internationale si pandemia pot afecta de asemenea stocurile.

Daca sunteti persoana fizica care nu are legatura cu tehnica este bine sa apelati la un meserias autorizat sau macar la un cunoscator pentru produsele simple, atat in consiliere, cat si la montaj. Sunt insa multe produse care se inglobeaza in mobilier sau in amenajari si constructii doar de anumiti profesionisti care cunosc tehnologia si au scule specializate.
Garantia pentru produse va fi acordata doar daca sunt montate de profesionisti.

Magazinul online este destinat in mod expres profesionistilor din mobilier, amenajari si constructii. Nu limitam dreptul persoanelor fizice cunoscatoare de a o face, dar rugam in mod expres sa isi limiteaza achizitia la produsele pe care se pricep sa le puna in opera si care nu se pot deteriora la montaj sau punere in opera.
Pentru orice achizitie de pe magazinul nostru este indicat sa purtati o discutie cu un consultant din firma.

Suntem persoane bine pregatite, activam in domeniu de peste 20 de ani. Insa va rugam sa aveti rabdare ca sa va putem da cele mai bune sfaturi. Toate piesele sau semifabricatele care se vand aici se monteaza, prelucreaza si se folosesc in anumite conditii. Cea mai mare parte dintre ele se folosesc la interior si se intretin in anume fel.
Apelati la profesionistii din domeniu: producatori de mobilier, arhitecti si designeri, constructori, iar acolo unde situatia permite va stam noi la dispozitie cu expertiza noastra.

Ne dorim sa fiti multumiti si bucurosi, mai ales cand  achizionati un produs frumos care va fi pozitinat potrivit in cadrul proiectului dvs!


Livrare:

In functie de disponibilitatea produselor, termenul de procesare al comenzii poate varia.

Pentru produsele aflate in stoc, termenul de procesare al comenzilor este de 1-2 zile lucratoare, in timp ce pentru produsele aduse pe comanda termenul este variabil in functie de fiecare furnizor.

In cazul in care cantitatea solicitata de Cumparator nu este disponibila pe stoc la momentul lansarii comenzii, acesta va fi instiintat de noul termen si va putea decide daca este de acord sau nu.

Galex (www.galex.ro) va pune la dispozitie livrarea prin curier, respectiv Cargus si Fan Courier.

Livrarea se va face la adresa mentionata de catre Cumparator.

Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei.

Taxa de livrare incepe de la 18 RON (inclusiv TVA) si poate suferi modificari in functie de greutatea si volumul coletului, dar si destinatia acestuia.

Sambata, Duminica si in perioada sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.

In cazul in care comanda poate suferi intarzieri, Cumparatorul va fi anuntat prin e-mail la adresa mentionata in comanda.

Termen de livrare: 2-3 zile lucratoare de la plecarea coletului din depozitul nostru (acest termen se adauga la termenul de procesare al comenzii).


Retur/Dreptul de retragere:

Depunem toate eforturile ca informatiile de pe acest site sa fie cat se poate de precise. Insa, nu putem garanta ca toate descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale sunt precise, complete sau fara niciun fel de eroare. Daca un produs este diferit fata de descrierea de pe site, il puteti returna respectand Politica de Returnare a site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Produsele se pot returna numai daca Cumparatorul a notificat intentia de retur pe e-mail (office@gelutrade.com) catre Vanzator sau prin completarea formularului de retur de mai jos.

Consumatorul, persoana fizica, are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Cumparatorul are obligatia sa returneze produsul cumparat doar in ambalajul original si in starea in care a fost receptionat, fara urme de montaj sau alte interventii. Daca un produs va fi deteriorat sau va avea urme de uzura, zgarieturi ne rezervam dreptul de a refuza returul.

Formularele de Retur a caror data de completare excede termenul maxim prevazut nu vor putea fi luate in considerare.

Returul produselor se face prin curier, la sediul Vanzatorului, respectiv Gelu Trading Company, Strada Pecineaga, nr 61, sector 5, Bucuresti. Costurile directe pentru returul produsului cad exclusiv in sarcina Cumparatorului. 

Dupa primirea returului, Vanzatorul va verifica starea produselor si va returna suma de bani platita (din care se vor scadea taxele de transport) in termen de maxim 14 zile in contul Cumparatorului indicat in formularul de retur.

Pentru comenzile achitate cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare.